آدرس سايت دكتر صدر

www.profsadr.com



دوبـاره بـاز خواهـم گشـت ...

دوبـاره بـاز خواهـم گشـت ...

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

 دوباره باز خواهم گشت
نمی دانم چه هنگام، از کدامین راه
ولی یکبار دیگر، باز خواهم گشت
و چشمان تو را، با نور خواهم شست
و از عرش خداوندی، شما را هدیه های تازه خواهم داد
به دستان برادر، دست خواهم داد
به زلف کودکان، گیلاس خواهم زد
نوازش های مادر را، دوباره زنده خواهم کرد
زن همسایه را، نور و هوا و آفتابی تازه خواهم داد
به ننوی یتیمان، من تکان از عرش خواهم داد
به لب های فرو بسته، امید خنده خواهم داد
به دیوار حریم عشق، یکبار دگر، من تکیه خواهم زد
به گندم، من حدیث نو شکفتن، یاد خواهم داد
به شمع روشن محفل، رموز همنشینی با پر پروانه را، من یاد خواهم داد
گل نرگس به دشت مهربانی، هدیه خواهم برد
کمرهای خمیده از شقاوت، راست خواهم کرد
برای فهم زیبایی، دوباره واژه خواهم ساخت
دوباره مزه لبخند را، من بر لبان خشک خواهم راند
نگاه مهربانانه، امید گرمی خانه
رسوم عشق ورزی را، دوباره زنده خواهم کرد
برای قفل لب هاتان، برای فتح دل هاتان، کلید تازه خواهم داد
برای سر نهادن، تا سحر بگریستن، آنک هزاران شانه خواهم داد
ز رخسار پدر، من شرمساری را
ز چشم مادران، من اشک و زاری را
تباهی را، تباهی را، تباهی را، دوایی تازه خواهم داد
برادر با برادر، صلح خواهم داد
به خواهر، مهربانی، یاد خواهم داد
به مردم بانگ خواهم زد:
هلا ای عاشقان خسته نومید، به پیش آرید دفترهای مشق زندگانی را
که من سر مشق های تازه خواهم داد
برای صبح فردا، مشقتان این است
هزاران بار بنویسید، آزادی، محبت، عشق
و یکصد بار بنویسید، انسان بنده حق است
و بنویسید، رنگ آسمان آبی است
سیاهی ها ز دفترهای قلب خویش برگیرید
کنون با خط خوش، زیبا
در اوراق سفید قلبتان این جمله را صد باره بنویسید
خدا نور است، زیبایی است
خدا آزادگی را دوست می دارد
و می خواهد که بند هر اسارت را
ز فکر و روح و دست و پای، برگیرید
و مشق عشق، خواهم داد
و آغوش محبت، باز خواهم کرد
و مادر را دوباره از سرای سالمندان، من به سوی خانه خواهم برد
و پیران را دوباره، گوهر هر خانه خواهم کرد
پدرها را، نوازش های کودک، یاد خواهم داد
به دست کودکان، نان و پنیر و عشق، خواهم داد
دوباره با سعادت بندگی کردن
خدایی زندگی کردن
سروشی تازه خواهم داد
به نام عشق و زیبایی، دوباره خطبه خواهم خواند
و عزت را، دوباره زنده خواهم کرد
به انسان یاد خواهم داد
بهایش را، قرار با خدایش را
به باران بارش رحمت
به دریا زایش گوهر
به تن ها، شوق آزادی
به اندیشه، رهایی
یاد خواهم داد
به باغ خشک و بی حاصل
هزاران بوته ی بابونه خواهم داد
به نجوای شبانگاهان، دو صد لبیک
به باغ زرد پاییزی، قبای سبز
به رود ساکت و خاموش، خروش تازه خواهم داد
و هر چه رسم بد عهدی
ز پهنای زمین برچیده خواهم کرد
نمی گویم چه هنگام، از کدامین راه
لیکن باز خواهم گشت
به ابر آسمان، باران
به باران، شوق باریدن
به بارش، شوق رویاندن
به رویش، باور گندم
به گندم، حسرت سفره
به سفره، شرم نان آور
به نان آور، طلوع صبح صادق را
خدا را، یاد خواهم داد
به حکام زمان عشق به مردم را
به مردم باور خود را
به عالم شمع دینداری
به دینداران، سلوک عشق ورزی، یاد خواهم داد
برای هفت سین عیدتان، آری
سحرگاهان، سروش سبز سیمای سعادت ساز ساقی، هدیه خواهم کرد
به محنت پیشه گان، امید
به پر بشکستگان، پرواز
به ره گم کردگان، مشعل
به حق گم کردگان، میزان
به تنها ماندگان، یاران
به غرقه گشته گان، یزدان
به یلدا روزگاران، من بهاران
هدیه خواهم داد
نمی دانم کدامین روز آدینه
ولی با تو صبور منتظر، آهسته می گویم
سرای عشق را یکبار دیگر، آب و جارو کن
منم "مهدی"
دوباره باز خواهم گشت

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


از مجموعه اشعار کیوان شاهبداغی

مجلس اجازه ادغام جدید را نمی دهد/ سرپرستی نیکزاد بر وزارت ارتباطات قانونی نیست

مجلس اجازه ادغام جدید را نمی دهد/ سرپرستی نیکزاد بر وزارت ارتباطات قانونی نیست

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تجربه ادغام وزارتخانه ها از سوی دولت که بر مبنای قانون برنامه 5 ساله پنجم توسعه صورت پذیرفته است را ناموفق خواند و گفت: مجلس به دلیل این که دولت هنوز وظایف وزارتخانه ادغامی قبلی را برای تصویب به وکلای ملت ارائه نداده است، جلوی هرگونه اقدام جدیدی را خواهد گرفت.

 سید موید صدر حسینی در گفت و گو با خبرنگار مهر درباره عهده دار شدن سرپرستی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی علی نیکزاد و قصد دولت برای تشکیل وزارتخانه امور زیربنایی اظهار کرد: اولا نفس سرپرستی وزیر راه و شهرسازی بر وزارت ارتباطات به دلیل این که مصداق 2 شغله بودن است، وجاهت قانونی ندارد؛ چرا که شورای نگهبان این موضوع را حتی درباره سرپرستی رئیس جمهور بر یک وزارتخانه غیرقانونی می داند.

وی افزود:  در ثانی، در دوره قبلی مجلس ( مجلس هفتم) که صحبت از ادغام 3 وزارتخانه راه و ترابری، مسکن و شهرسازی و ارتباطات و فناوری اطلاعات بود و انجام نشد، سخنگوی شورای نگهبان ادغام 2 وزارتخانه راه و مسکن را بلامانع عنوان و اعلام کرد که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نمی تواند با این 2 وزارتخانه ادغام شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس دلیل سومی که ادغام این 3 وزارتخانه را پیشاپیش منتفی می کند فاصله گرفتن وزارتخانه های ادغامی از اهداف اولیه و پیش بینی شده برای آن ها عنوان کرد.

وی 3 دلیل عنوان شده را مانع تشکیل وزارتخانه امور زیربنایی خواند و تصریح کرد: ادغام وزارتخانه ها که بر اساس قانون برنامه 5 ساله پنجم توسعه صورت گرفت، صرفا به معنای تجمیع این وزارتخانه ها نبود، بلکه بنا داشت تا وظایف هر وزارتخانه به صورت مشخص تعیین شده و از انجام کارهای موازی از سوی وزارتخانه ها جلوگیری شود.

صدر حسینی با اتاکید بر این که ادغام وزارتخانه ها تبدیل به پروژه ای شکست خورده شده است ادامه داد: موضوع ادغام از اهداف اولیه خود فاصله گرفته و منحرف شده است.

وی با اشاره به سخنان نیکزاد مبنی بر عزم دولت برای تشکیل وزارتخانه امور زیربنایی به دولت توصیه کرد که از تکرار اقدامی که کاملا ناموفق بوده است خودداری کند.

سخنگوی فراکسیون دانشگاهیان مجلس گفت: ممکن است دولت به لحاظ قانونی برای صورت دادن ادغامی جدید به قانون برنامه پنجم استناد کند، اما مطمئنا مجلس در برابر این موضوع می ایستد؛ چراکه دولت هنوز اساسنامه و شرح وظایف وزارتخانه های قبلی را برای تصویب به مجلس ارائه نکرده است.

لازم به یادآوری است که مجلس هشتم در اواخر بهار سال گذشته به لایحه ادغام وزارت ارتباطات با وزارتخانه های راه و مسکن رای داد، اما پس از 3 هفته نمایندگان مجلس با حذف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از ادغام در وزارتخانه های راه و مسکن، عنوان لایحه وزارت امور زیربنایی را به وزارت راه و شهرسازی تغییر دادند. البته در آن ایام سخنگوی شورای نگهبان ادغام وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات در وزارت امور زیربنایی ( شامل وزارتخانه های راه و ترابری و مسکن و شهرسازی ) را مغایر با قانون اساسی اعلام کرد.«عباسعلی کدخدایی» طی مصاحبه‌ای درباره نظر شورای نگهبان در خصوص مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر گنجاندن وزارت ارتباطات در وزارت امور زیربنایی و نهایتا تشکیل یک وزارتخانه گفت: اعضای این شورا در جلسه خود بحث هایی در این باره کردند که فکر می کنیم ادغام 3  وزارتخانه به گونه ای با اصل 133 قانون اساسی و تفسیری که اخیرا شورای نگهبان در این جهت داشته، مغایر است.

ما نمايندگان به دنبال رفع مشکلات حوزه انتخابيه خود هستيم

عضو فراکسيون رهروان در گفتگو با آريا:چه ترسي وجود دارد که مشايي دادگاهي نمي شود

خبرگزاري آريا-چه ترسي وجود دارد که مشايي دادگاهي نمي شود .
مويد حسيني صدر نماينده مردم خوي و عضو فراکسيون رهروان ولايت در گفتگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري آريا تاکيد مي کند:در شرايط فعلي صحبت کردن درباره رحيم مشايي اشتباه است زيرا درحال حاضر هر کس هر چه دلش مي خواهد درباره ايشان مي گويد  که البته اين رفتار و تخريب ها با اخلاق اسلامي منافات دارد .
وي افزود:اگر آقاي مشايي منحرف است ومشکلي دارد چرا قوه قضاييه ايشان را دستگير نمي کند بنده نمي خواهم از ايشان حمايت کنم زيرا شناختي درباره مشايي ندارم اما سوال اينجاست چه ترسي وجود دارد که ايشان دادگاهي نمي شود  درحالي که بعضا حتي برخي مدعي مي شوند ايشان دربحثهاي مالي به طور غيرمستقيم دست دارد.
اين نماينده مجلس خاطرنشان کرد:ما نمايندگان به دنبال رفع مشکلات حوزه انتخابيه خود هستيم و مي دانيم مردم از وضعيت اقتصادي موجود ناراضي هستند و دولت را مقصر و منشاء تمام مشکلات اقتصادي مي دانند بنابراين هر کس با هرترفندي کانديداي دولت شود قطعا مورد توجه و اقبال مردم قرارنخواهد گرفت زيرا مردم هشت سال تيم اقتصادي دولت و برنامه اين تيم را ديده اند.
وي اظهارداشت:قانون بايد با خاطيان برخورد کند و البته از جوسازي ها پرهيزشود مردم هم درانتخابات پيش رو به دنبال فردي هستند که برنامه اقتصادي مناسبي براي اداره کشور داشته باشد .

ذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور

خبرگزاری فارس: تذکرات کتبی امروز نمایندگان مجلس به مسئولان اجرایی کشور توسط هیئت رئیسه قرائت شد.

حسینی صدر نماینده خوی به وزیر نفت پیرامون تسریع در گازرسانی به مناطق شهری شهرستان‌های خوی و چايپاره، به وزیر نیرو پیرامون تسریع در احداث سدهای غازان و يزدكان و اجرای طرح‌های آبرسانی خوی از سد آغ چای و به وزیر آموزش و پرورش پیرامون تسریع در احداث اردوگاه کشوري دانش‌آموزی در شهرستان خوي خود تذکر داد.

ورود زود هنگام به انتخابات خدمت رسانی رامختل می کند

حسینی صدر در گفت و گو با شفاف:

شفاف: تا انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم 7 ماه باقی است اما برخی از کاندیداهای احتمالی از هم اکنون اقداماتی در جهت رای آوری انجام می دهند اقداماتی که بارها از سوی برخی کارشناسان و نمایندگان مجلس مورد انتقاد شدید قرا ر گرفته است.
 
موید حسینی صدر نماینده خوی و عضو کمیسیون صنایع و معادن در گفت وگو با خبرنگار شفاف با اشاره به مشکلاتی که ورود زود هنگام به عرصه انتخابات می تواند برای کشور ایجاد کنند، گفت: در حال حاضر کشور ما به آفتی مبتلا شده به نام انتخابات زده شدن، به این معنا که یک فردی برای مثال مدیر کل می شود و در منطقه ای مسئولیت می گیرد -مخصوصا در استانها - اما انتخاباتی کار می کند.

وی ادامه داد: این فرد تمام تصمیماتی که در حوزه مسئولیت خود می تواند بگیرد را را در جهت آینده انتخاباتی خود و یا برخی دیگر تنظیم می کند و خدمت خود را در جهت انتخابات تعقیب می کند. در حالیکه این اقدام در جمهوری اسلامی اشتباه است و باید بر اساس نیاز واقعی مردم و مناطق خدمت انجام شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه افراد نباید از موقعیت های خود در جهت رای آوری استفاده کنند، تصریح کرد:  خدمت باید بر اساس عدالت باشد و نباید افراد از موقعیت ها دولتی که در اختیارشان هست برای بده بستان های انتخاباتی استفاده کنند. این موردی است که بعضا مشاهده می شود و می بنیم افرادی که موقعیتی را به دست می آوردند از موقعیت شغلی خود برای برنامه های انتخاباتی استفاده می کنند .

حسینی صدر افزود:اما اینکه چقدر این افراد در انتخابات موفق می شوند بحث دیگری است و معمولا هم موفق نمی شوند. برای مثال در شهرستان خوی در انتخابات ریاست جمهوری تمام رقبای بنده در استان مسئولیت داشتند و از موقعیت خود استفاده کردند اما نتیجه نگرفتند.

وی خاطرنشان کرد: در انتخابات ریاست جمهوری هم باید هر کسی که در هر پستی که هست کار و خدمت خود را صادقانه و عادلانه انجام دهد و براساس نیاز مردم و قانون و برنامه های مصوب مجلس به پیش ببرد و نباید تمام ایام خدمتش را به خاطر انتخابات ریاست جمهوری یا شوراها کار کند. یکی از آفاتهای ورود زود هنگام می تواند این باشد که افرادی که می خواهند در انتخابات شرکت کنند از موقعیت خود در جهت جمع آوری رای در انتخابات آتی استفاده کنند که باید از این کار جلوگیری شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن با اشاره به طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری، یاد آور شد: البته در حال حاضر که اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری مطرح است می تواند بسیاری از این موارد را برطرف کرد و شاید محدودیت هایی بگذاریم برای تبلیغات زود هنگام انتخاباتی چراکه باید زمان معقولی برای تبلیغات انتخاباتی در نظر گرفته شود.

حسینی صدر اظهارداشت: نباید از هم اکنون تبلیغات شروع شود و از هم اکنون افراد وعده وعید های انتخاباتی بدهند . به هر حال سلامت کاری هر مجموعه ای که وارد انتخابات می شود از هم اکنون می توانند تحت تاثیر قرار بگیرد نباید بگذاریم که خدمت رسانی خوب به مردم انجام نشود.باید هرکسی کار خود را انجام دهد اما کارهای رسانه ای، بحث های کارشناسی و ارائه برنامه و طریق به نظر بنده مشکلی ندارد و می تواند مفید هم باشد. ولی اینکه برخی افراد کار خود را تعطیل کنند و راه بیفتند در استانها و شهرستانها و یا اینکه از مجموعه ای که در اختیارشان است استفاده کند صحیح نیست.

واردات کالاهای لوکس کنترل شود

خبرگزاری فارس: نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی گفت: واردات کالاهای لوکس با توجه به وضعیت کنونی کشور باید کنترل شود.

موید حسینی‌صدر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: در حال حاضر شاهد ورود کالاهای لوکس به کشور هستیم که این کالاها عمدتاً با ارز دولتی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر سیل عظیمی از کالاهای لوکس وارد کشور می‌شود، تصریح کرد: باید جلوی ورود کالاهای لوکس گرفته شود چرا که در حال حاضر وضعیت اقتصادی کشور چندان مطلوب نیست.

حسینی‌صدر با بیان اینکه هر روز شاهد ورود خودروهای گران قیمت و لوکس به کشور هستیم، افزود: مشخص نیست این خودروها از چه ناحیه‌ای با ارز دولتی وارد کشور می‌شوند.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: زمانی که ما برای تأمین ارز برای واردات دارو و اقلام مورد نیاز و ضروری کشور با مشکل مواجه هستیم چطور می‌توان شاهد واردات خودروهای این چنین گرانی بود.

حسینی‌صدر با بیان اینکه باید ارز دولتی در زمینه‌هایی که برای آن تعریف شده مورد استفاده قرار گیرد، گفت: واردات خودروهای لوکس با ارز دولتی اجحاف در حق دیگر افراد جامعه است.

وی با بیان اینکه باید دولت نقش نظارتی خود را در این زمینه پررنگ‌تر کند، اظهار داشت: دولت به عنوان اهرم نظارتی قوی در این زمینه می‌تواند وارد شود.

حسینی‌صدر گفت: زمانی که همه ما ساکت بنشینیم و در چنین وضعیت اقتصادی شاهد واردات چنین کالاهای لوکسی در کشور باشیم آن زمان وضعیت اقتصادی کشور آشفته می‌شود.

وی ادامه داد: باید دولت با تشکیل یک تیم اقتصادی قوی تمام مشکلات پیش روی اقتصاد کشور را شناسایی و در تلاش برای رفع آنها برآید که یکی از این مشکلات واردات کالاهای لوکس با ارز دولتی است.

دولت به صورت جدی با محتکران برخورد کند

خبرگزاری فارس: نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت برخورد جدی با گران‌فروشان و محتکران داشته باشد.

موید حسینی صدر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: با بالا رفتن نرخ ارز و تورمی که در بازار ایجاد شده است مردم با مشکلات اقتصادی متعددی مواجه شده‌اند.

وی با بیان اینکه متأسفانه عده‌ای سودجو با استفاده از فرصت به وجود آمده اقدام به کم فروشی و احتکار می‌کنند که دولت باید اقدامات اساسی در برخورد با این فرصت طلبان داشته باشد.

حسینی صدر به سودجویی عده‌ای در اخذ ارز دولتی اشاره کرد و افزود: این افراد پس از گرفتن ارز دولتی و و واردات کالا اقدام به فروش اجناس با ارز آزاد می‌کنند و از این طریق سودهای هنگفتی می‌کنند.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این چنین کارهایی علاوه بر اینکه به اقتصاد کشور صدمه جبران ناپذیری می‌زند سبب بالا رفتن قیمت کالاها نیز می‌شود.

حسینی صدر با تاکید بر توجه هر چه بیشتر دولت در این زمینه، گفت: دولت باید به طور جدی وارد موضوع شود و در راستای مبارزه با گران‌فروشی و کم فروشی اقداماتی انجام دهد.

وی با تاکید بر استفاده از اهرم‌های قوی نظارتی در این زمینه، اظهار داشت: دولت می‌تواند گام موثری در کاهش این هزینه‌ها بردارد چرا که بخش عمده‌ای از این هزینه‌ها به صورت کذایی بالا رفته‌اند.

حسینی صدر گفت: کنترل دقیق واردات و اینکه چه کالاهایی با ارز دولتی وارد کشور می‌شود می‌تواند دولت را در این راستا یاری رساند.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تا شش ماه آینده ایران این تحریم‌ها را پشت سر می‌گذارد، گفت: در این زمینه باید تمام مردم و مسئولان دست به دست هم دهند

حسینی صدر در اخطار قانون اساسی:

مجلس برای اصلاح کل وضعیت اقتصادی کشور طرح دهد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از بررسی طرح های جزئی در صحن علنی مجلس انتقاد کرد و گفت: مجلس باید برای اصلاح کل وضعیت اقتصادی کشور طرح دهد.
 
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، دکتر مؤید حسینی صدر در نشست علنی امروز (یکشنبه ۲۳ مهر) مجلس شورای اسلامی در اخطاری به استناد اصل ۷۳ و ۵۳ قانون اساسی از بررسی طرح ارزی در مجلس انتقاد کرد و گفت: در حالی که اصل ۷۳ آورده است تفسیر قوانین بر عهده مجلس و همچنین اصل ۵۳ تأکید دارد که تمام درآمد ارزی کشور به خزانه می رود، نمایندگان طرحی را به مجلس آوردند که بر همین دو موضوع تأکید دارد.

نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح نمایندگان تکرار مفاد قانون اساسی است گفت: ظاهراً مجلس نگران آن است که دولت ارز را با نرخ دیگری به فروش برساند و مابه التفاوت آن به خزانه ریخته نشود.

وی با بیان اینکه نگرانی مجلس به جاست ادامه داد: در عین حال این درست نیست که ما طرحی را بدون اضافه کردن بندی و براساس همان مفادی که در قانون اساسی آمده دوباره به مجلس بیاوریم.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با طرح این سؤال که بودن یا نبودن این طرح چه فرقی به حال مجلس و مردم دارد گفت: نگرانی مجلس به جاست اما این طرح کمکی به رفع مشکلات اقتصادی موجود نمی کند.

وی به استناد اصل ۶۷ قانون اساسی ادامه داد: براساس این اصل ما قسم خوردیم که همواره از حقوق مردم دفاع کنیم این طرح هایی که به مجلس آورده می شود در عین حال که قابل ستایش است اما آبی را برای مردم گرم نمی کند.

حسینی صدر با توضیح شرایط اقتصادی کشور ادامه داد: مجلس باید به عنوان متولی سیاستگذاری های کشور طرح کلی برای بهبود اقتصاد کشور داشته باشد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با انتقاد از بررسی طرحهای جزئی در مجلس تأکید کرد: مردم معیشت بدی دارند و باید برای آن راهکاری داشته باشیم.

لاریجانی در پاسخ به اخطار مؤید حسینی صدر ضمن اینکه خواستار آن شد نمایندگان از اخطار موردی صرف نظر کنند و نظرات خود را در قالب اخطار بیان ندارند گفت: بسیاری از قوانینی که به تصویب مجلس می رسد مفاد آن مثل قانون اساسی است و بررسی طرح شبیه مفاد قانون اساسی اشکالی ندارد./

پایان پیام

نباید دستگاهها خود را فارغ از نظارت مجلس بدانند

عدم استیضاح وزرا به بهانه اوضاع بد اقتصادی پذیرفته نیست
شفاف: در این روزها شاهد هستیم که به بهانه مشکلات اقتصادی و ارزی کشور استیضاح های وزرا یکی پس از دیگری منتفی می شود. در ابتدا شاهد بودیم که استیضاح وزیر ورزش با پس گرفتن امضای نمایندگان و به بهانه اوضاع اقتصادی منتفی شود اما حال خبر از منتفی شدن و عدم پیگیری طرح استیضاح حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش آن هم به دلیل اوضاع اقتصادی به گوش می رسد. در انجا این سوال مطرح است که چرا باید تنها به دلیل مشکلات اقتصادی کشور از سایر مشکلاتی که در کشور وجود دارد چشم پوشی کرد و آیا این اقدام به ضرر مجلس و کشور نیست که به دلیل یک مشکل، مشکلات دیگر را نادیده گرفت؟

در این زمینه موید حسینی صدر نماینده خوی و عضو کمیسیون صنایع و معادن در گفت و گو با خبرنگار شفاف گفت: آنچه که در حال حاضر مورد مطالبه مردم است حل شدن معضلات اقتصادی و معیشتشان است.همچنین اینکه مردم احسالس می کنند ارزش پول آنها در حال کاهش است و قیمت ها افزایش می یابد یک شوکی را به مردم وارد می کند.

وی با بیان اینکه سو تدبیر دولتی ها موجب مشکلات اقتصادی کشور است، ادامه داد: این امر موجب شده که در جامعه ما یک نگرانی مالی ایجاد شود و این موضوع باعث می شود که همه پیگیر قیمت ها، ارز و بازار باشند و همه امور عادی زندگی را تحت تاثیر قرار دهند. علیرغم اینکه ما در تحریم هستیم و شرایط تجارت جهانی ما خوب نیست اما واقعیت این است که بیش از همه اینها سو تدبیر موجب شده که وضعیت کشور، امروز به این نقطه برسد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: در مدیریت اصلی است و آن اینکه یک مدیر توانمند اگر 20 درصد انرژی خود را بگذارد برای کنترل وضع موجود، 80 درصد آن را برای برنامه ریزی و آینده نگری و توسعه سیستم می گذارد. این اصلی است که در سالیان گذشته در بین مدیران اقتصادی کشور غایب بوده است چراکه ما می دانستیم تحریم به این نقطه می رسد و در تحریم هستیم و نباید می گذاشتیم کار به اینجا برسد.

حسینی صدر خاطرنشان کرد: وقتیکه صحبت از استیضاح می شود بازخوردی دارد و در خصوص استیضاح وزیر ورزش بسیاری از مردم فکر می کردند که گرفتاری ورزش برای امروز و دیروز نیست و اگر اعمال نفوذ در ورزش می شود و یا کارهای سیاسی روی کارهای ورزشی تاثیر می گذارد برای امروز نیست و چرا امروز که وضعیت اقتصاد کشور بد است مجلس به بحث استیضاح وزیر ورزش ورود پیدا کرده است.

وی با تاکید بر حل مشکلات اساسی کشور، یاد آور شد: ما وقت محدودی داریم و کل کابینه را نمی توان اصلاح کرد. بنابراین اگر استیضاح صورت می گیرد باید استیضاحی باشد که فوری و فوتی است و جلوی بروز مشکلی را در کشور بگیرد. در برخی از حوزه ها اگر مجلس وارد نشود مشکلاتی که ایجاد می شود که ماندگار و آثار آن جبران ناپذیر است اما برخی از مشکلات وجود دارد که خیلی اورژانسی نیست و میتوان بعدا آنها را جبران کرد بنابراین باید ابتدا به دنبال حل مشکلاتی بود که آثار آن ماندگار است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن با بیان اینکه اقتصاد کشور در حال حاضر از ریشه با بحرانهایی مواجه است، اظهارداشت: هر روز یک خبر تلخی می شنویم، یک روز می گویند تخصیص ارز سلیقه ای و برای کالاهای لوکس بوده و روز دیگر می گویند تخصیص ارز برای لوازم آرایشی بوده است یا مثلا قیمت ارز غیر واقعی پایین نگه داشته و ...به هر حال در این حوزه افکار عمومی از مجلس انتظار دارند که در این زمینه فعال شوند و بعد از آن در زمینه عدالت و جلوگیری از سو استفاده های مالی و رانتهایی که ایجاد شده است، اقدام کند.

حسینی صدر با بیان اینکه نباید به بهانه حل مشکلات اقتصادی از سایر حوزه ها غافل بود، تاکید کرد: نباید این تلقی ایجاد شود حالا که الویت اول ما کارهای اقتصادی است سایر حوزه ها رها شوند. نباید دستگاهها خود را فارغ از نظارت مجلس بدانند و احساس کنند که مجلس نمی تواند کاری کند.

وی افزود: به هر حال آنچه که در عمل مشاهده شده این است که مجلس در استیضاحها خیلی ضعیف تر از رییس جمهورعمل می کند. رییس جمهور یکدفعه تصمیم می گیرند چهار نفر در کابینه را عوض کنند و یا جابجا کند اما مجلس دست به عصا راه می رود و این امر نشان دهنده این است که مجلس از انسجام و هماهنگی لازم برخوردار نیست.

این نماینده مجلس با اشاره به روند عزل و نصب ها در دولت نهم گفت: در دولت نهم نیز آقای احمدی نژاد یکدفعه و به راحتی تصمیم می گرفت که وزرا را کنار بگذارد و کسانیکه در حد و اندازه وزیر نبودند وزیر شدنددر مجموع به نظر می رسد که این استیضاحهای ناکام به ضرر مجلس است.

حسینی صدر تصریح کرد: استیضاحها یا نباید مطرح شود و اگر مطرح شد باید کسانیکه امضا می کنند پای امضای خود بایستند. طرح استیضاح و ایجاد انتظار در افکار عمومی و ملغی شدن آن سوال ایجاد می کند و به شان مجلس لطمه می زند. در صورتیکه ما می دانیم در پشت پرده آن چیزی نیست و علت ملغی شدن استیضاحها این است که افرادی می آیند و ریش سفیدی می کنند و وزیر قول می دهد که مشکلات را برطرف می کند و برخی دلسوزی می کنند که شرایط اقتصادی مناسب نیست.

وی اظهارداشت: نمایندگان در حد توان خود تلاش می کنند که گره ای از کار مردم بگشایند و به دنبال مسایل شخصی خود نیستند اما با این حال طرح استیضاح و منتفی شدن آن به ضرر مجلس است . بنده معتقدم الویت ما امروز ساماندهی اقتصادی کشور است و به نظر بنده مجلس باید از این به بعد قاطعانه وارد عمل شود چراکه دولت توان مدیریتی اقتصادی کشور را ندارد.

این نماینده مجلس ادامه داد: مجلس باید سریعا قانون گذاری کند و افراد نخبه اقتصادی را دعوت کند و در کوتاه مدت به صورت فوری یک بسته اقتصادی برای کشور تدوین کند و نظارت خود را قوی کند. بنده معتقدم مجلس در این زمینه زیاد مماشت کرده است و باید به صورت فوری یک دستور عمل منسجم و مشخص تدوین کند و در عین حال نباید این غفلت برای سایر وزارت خانه ها ایجاد شود که مجلس سرگرم مسایل اقتصادی کشور است و دیگر به سایر حوزه ها کاری ندارد. این خطرناک است و ممکن است باعث غفلت شود و برای کشور مشکلاتی را ایجاد کند و به جایگاه مجلس نیز لطمه بزند.
 

صنعت کفش ایران در آستانه نابودی

خبرگزاری فارس: یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس هشدار داد: صنعت کفش ایران در آستانه نابودی قرار دارد.

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس به نقل از تولید ایرانی، مؤید حسینی صدر با هشدار درباره اینکه صنعت کفش ایران در آستانه نابودی قرار دارد، تصریح کرد: این صنعت به اصلاح و تحول در طراحی ظاهری نیاز دارد؛ شکل کفش‌ها باید مطابق با مد روز باشد.

لزوم حمایت دولت از صنایع دستی ایرانی

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم حمایت دولت از صنایع دستی ایرانی به‌ویژه صنعت کفش دست‌دوز تبریز افزود: کفش‌های چرمی دست‌دوز تبریز در دنیا بی‌نظیر هستند؛ دولت می‌تواند با اعطای تسهیلاتی همچون وام، یا خرید انبوه کفش‌ها از تولیدکنندگان و توزیع آنها در بازار مصرف از نابود شدن این صنعت جلوگیری کند.

حسینی‌صدر همچنین ادامه داد: دولت می‌تواند با دایر کردن نمایشگاه‌ها و اعطای بن خرید به مصرف‌کنندگان، جلوگیری از واردات کفش‌های خارجی، اعطای تسهیلات ارزان قیمت، واردات مواد اولیه تولید کفش، کاهش هزینه بیمه‌های کارگری و... از تولیدکنندگان کفش ایرانی حمایت کند.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون هزینه‌های تولید کفش دست‌دوز بسیار بالا است، یادآور شد: هزینه بالای تولید موجب می‌شود تا قیمت کفش دست‌دوز در بازار نیز بالا باشد، اما به دلیل کیفیت مطلوب، عمر استفاده از این نوع کفش‌ها 3 برابر کفش‌های عادی است.

واردات کفش‌های چینی باعث تعدیل نیرو می‌شود

این نماینده مردم در مجلس نهم، واردات کفش چینی را ظلم و ستم واردکنندگان به تولیدکنندگان داخلی خواند و بیان کرد: کفش‌های چینی بی‌کیفیت هستند و شکل استانداردی برای پا ندارند؛ واردات محصولات خارجی ظلم به تولیدکنندگان ایرانی است؛ واردات افسار گسیخته کالاهایی که مشابه آنها در داخل کشور تولید می‌شود، موجب اجبار تولیدکنندگان به تعدیل نیرو و سرانجام تعطیلی کارخانه‌ها می‌شود.

حسینی‌صدر افزود: برای اعطای تسهیلات حمایتی به تولیدکنندگان کفش، باید بررسی شود که یک کارخانه چقدر کفش تولید کرده است و برای اثبات آن فاکتور ارائه کند؛ سپس نهادهای مربوط متناسب با حجم تولید آن امتیازهایی به تولیدکننده اعطا کنند.

وی با بیان اینکه واردات کفش‌های چینی ستم در حق مصرف‌کنندگان است، گفت: مصرف‌کننده ایرانی با استفاده از کفش‌‌های چینی از مصرف کالای باکیفیت و بادوام ایرانی محروم می‌شود.

اهدای جوایز ارزی به تولیدکنندگان موفق

به گفته حسینی‌صدر، در این کنترل چنانچه مشخص شود تولیدکننده در اشتغال‌زایی و کارآفرینی موفق عمل کرده است؛ برای تشویق آن می‌توان جوایزی در چارچوب اهدای نقدینگی ارزی در نظر گرفت تا به وسیله آن بتواند مواد اولیه وارداتی مورد نیاز خود را تهیه کند.

وی همچنین پیشنهاد کرد که دستگاه‌های اجرایی متولی حمایت از تولیدکنندگان داخلی برای کمک به تولیدکنندگان موفق ایرانی می‌توانند، عیدی و پاداش کارکنان آنها را در پایان سال پرداخت کنند.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس نهم، با بیان اینکه چرخه ارتباط میان دولت و تولیدکننده باید ارتباطی متقابل و مستمر باشد، گفت: در کشورهایی که از نظر اقتصادی و تولید موفق عمل کرده‌اند، نشان تجاری (برند) کارخانه‌های آنها قدمتی چند 10 ساله دارد، اما متأسفانه در ایران پس از گذشت 10 سال عمر کارخانه‌ها به پایان می‌رسد.

دولت هر چه سريعتر لايحه حمايت از محيط بانان را ارائه كند

مجلس خواستار شد
سخنگوي فراکسيون محيط زيست مجلس با اشاره به شهادت محيط‌بان منطقه حفاظت شده در همدان گفت: انتظار مجلس آن است که دولت لايحه حمايت از محيط بانان را هر‌چه سريعتر به بهارستان ارائه دهد.
مؤيد حسيني صدر نماينده مردم خوي در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران، با اشاره به برگزاري جلسه فراکسيون محيط‌زيست گفت: در نشست فراکسيون محيط‌زيست موضوع شهادت محيط‌بان منطقه حفاظت شده همدان بررسي و بنابر نظر اعضاء مصوب شد،دولت هرچه سريعتر لايحه اي در خصوص حمايت از محيط‌بانان به مجلس ارائه کند.

وي در ادامه افزود: همچنين در اين نشست تصميم بر‌آن شد که اعضاي فراکسيون درآينده‌اي نزديک بازديدي از درياچه اروميه و همچنين کارخانه‌هاي سبز،کارخانه‌هايي که شرايط محيط زيست را رعايت مي کنند داشته باشند.

سخنگوي فراکسيون محيط‌زيست همچنين با اشاره به شکل‌گيري 5 کميته در فراکسيون محيط زيست گفت: با تعيين کميته‌ها سعي خواهيم کرد فعاليت‌هاي متمرکز‌تري در حوزه حفاظت از محيط زيست انجام دهيم.

نماينده مردم خوي با اشاره به نشست آتي اين فراکسيون در هفته آينده اظهار داشت: در جلسه آتي نشستي با رئيس سازمان‌حفاظت از محيط‌زيست خواهيم داشت و مسائل ريزگردها، تالاب ها و درياچه اروميه، سدگتوند و همين‌طور ساير مشکلاتي که حوزه حفاظت از محيط‌زيست وجود دارد را بررسي خواهيم کرد.

سفر احمدی‌نژاد به عربستان به صلاح نيست

عربستان در هیچ مقطع زمانی یار ایرانیان نبوده است/اگر احمدی‌نژاد به آمریکا سفر کند بهتر از این است که به عربستان برود/ عربستان یک کشور عقب مانده از لحاظ مدیریتی است.

ایلنا: عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: عربستان در بحث تحریم نفت در جهان به عنوان مزدور آمریکا عمل می‌کند.

موید حسینی صدر در گفتگو با خبرنگار ایلنا در رابطه با سفر احمدی‌نژاد به عربستان بیان کرد: تا آنجا که سابقه تاریخی وجود دارد که ایران در هیچ زمانی از عربستان خیری ندیده و در هیچ مقطع زمانی یار ایرانی‌ها نبوده و هرکجا که فرصت کرده به ایران ضربه زده است.

وی با بیان اینکه عربستانی‌ها ضد شیعیان بوده و هستند، گفت: عربستان یک کشور عقب مانده از لحاظ مدیریتی است چراکه با حاکم بودن قبیله‌ها دموکراسی در این کشور وجود ندارد.

حسینی صدر بیان کرد: عربستان در بحث تحریم نفت در جهان به عنوان مزدور آمریکا عمل می‌کند.

نماینده خوی با ارائه پیشنهاد به احمدی‌نژاد در رابطه با سفر وی به عربستان گفت: اگر احمدی‌نژاد به آمریکا سفر کند بهتر از این است که به عربستان برود.

وی گفت: عربستان کشور سوء استفاده کن و فرصت طلب و نامردی است که از ایران به دلیل اینکه دیکتاتوری سعودی حاکم است می‌ترسد.

وی با بیان اینکه هرچه سفر به عربستان در راستای بهبودی روابط داشته باشیم آب در هاون کوفتن است گفت: احمدی‌نژاد با این سفر تلاش بیهوده‌ای انجام می‌دهد و امکان ندارد که بتواند در این سفر روابط ایران و عربستان را بهبود بخشد يا اينكه انتظار داشته باشد آنها نيز در عاليترين رتبه به اجلاس جنبش عدم تعهد در ايران بيايند لذا اين سفر به صلاح نيست.

وی گفت: مسئولین سیاست خارجی ما باید در راستای سفر‌های برون مرزی رئیس جمهور به کشورهای دیگر چشمهای خود را باز کنند و با کشورهایی مراوده داشته باشند که حداقل به نفع ایران در جهان حرکت کنند.

حسینی صدر بیان کرد: با عربستان رفتار دوستانه و دشمنانه هیچ فرقی ندارد چراکه عربستان هر کاری را که دوست داشته باشد در مقابل ایران انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه فراکسیون رهروان ولایت در انتخابات ریاست جمهوری انفعالی عمل نمی‌کند‏، گفت: برای اینکه فراكسیون رهروان ولایت بخواهد در انتخابات ریاست جمهوری نامزدی را معرفی کند نیاز به زمان دارد و پس از بررسی و طرح در مجمع عمومی نظر خود را بیان می‌کند.

وی در ادامه افزود: فراکسیون رهروان ولایت به دلیل هماهنگی امور مجلس و اقدامات داخل صحن در مجلس نهم شورای اسلامی تشکیل شده است.

نماینده خوی در بهارستان گفت: اگر اعضاي فراکسیون رهروان ولایت بر این اجماع برسند که بخواهند در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدای مورد نظر خود را معرفی کننند این مساله را با همفکری و هماهنگی اعضا مطرح مي‌كنند.

عضو کمیسیون انرژی در خانه ملت در رابطه به عرضه گوشت مرغ یخی به قیمت ۴۳۰۰ تومان در میان آحاد جامعه بیان کرد: در حال حاضر گرانی کالاهای اساسی بر مردم فشار وارد کرده است و فکر می‌کنم که یک مقدار دولت در رسیدگی به این موضع غافلگیر شد و گرنه می‌توانست بهتر از این عمل کند تا مردم در ماه مبارک رمضان از این موضوع در رنج و سختی نباشند.

عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت باید با آزاد کردن واردات برای همه اقشار و تسهیل شرایط ورود گوشت و مرغ و حمایت از دامداران و تولید کنندگان مرغ در روند کاهش قیمت‌ها در کوتاه مدت اقداماتی را انجام دهد.

وی افزود: دامداران و تولید کنندگان مرغ در سراسر کشور با حمایت دولت می‌توانند بخش عظیمی از گوشت و مرغ کشور را تامین کنند.

حسینی صدر با بیان این مطلب که دولت در طول دو سال گذشته هیچ کمکی به بخش دامداران و تولید کنندگان مرغ نکرده است، یادآور شد: دولت می‌تواند با دادن وام‌های بلاعوض و پرداخت هزینه بخش صنعتی و تولیدی به این واحد‌ها کمک شایان توجهی کند.

لزوم همه پرسی برای اجرای نظام پارلمانی

لزوم همه پرسی برای اجرای نظام پارلمانی

این موضوع مساله‌ای مهم و زیر بنایی است و اجرایی شدن آن بدون اصلاح قانون اساسی امکان پذیر نیست


 

موید حسینی صدر نیز درباره تشکیل فراکسیون نظام پارلمانی در مجلس گفت: بررسی تغییر نظام ریاستی به پارلمانی نیازمند بررسی دقیق و کاملی است و دراین فرصت کم که به انتخابات مانده امکان بررسی همه جوانب این موضوع وجود ندارد.

وی در گفت‌و‌گو با خبرنگار پارلمانی ايلنا تصریح کرد: فراکسیون زمانی شکل می‌گیرد که مساله‌ای در مجلس مطرح شده باشد یا مشکلی ایجاد شده باشد که نمایندگان بخواهند به صورت تخصصی موضوع را پیگیری کنند.

حسینی صدر افزود: اما از زمان طرح این مساله توسط رهبری تاکنون زمان زیادی گذشته و در حال حاضر نیز مجلس مشغول بحث اصلاح قانون انتخابات است.

وی با اشاره به اینکه این موضوع نیازمند تشکیل فراکسیون است تا جوانب مثبت و منفی کار بررسی شود تاکید کرد: فکر می‌کنم برای این کار لازم است همه کار‌شناسان اعم از نمایندگان، قشر دانشگاهی، فعالین سیاسی و دولتی‌ها حضور داشته باشند.

این نماینده مجلس خاطر نشان کرد: این موضوع مساله‌ای مهم و زیر بنایی است و اجرایی شدن آن بدون اصلاح قانون اساسی امکان پذیر نیست برای اصلاح قانون اساسی نیز نیازمند اجرای همه پرسی هستیم به همین دلیل باید مساله به دقت بررسی شود.

از زبـان امیـر المومنین

 از زبـان امیـر المومنین:
وجودم نخل از غم بارور بود / تمام حاصلم خون جگر بود / ز هر شاخه هزاران میوه دادم / همانا پاسخم نیش تبر بود / دلم از طفل بر پستان مادر / به دیدار عجل مشتاق تر بود / اگرچه شاخه هایم را شکستند / به هر شاخه هزارانم ثمر بود / چه باک از تیغ زهرآلود دشمن / علی یکــ عمر در کام خطر بود / هزاران زخم در دل داشتم من / که بس کاری تر از این زخم سر بود / به جان فاطمه آنکه مرا کشت / نَه تیغ ابن ملجم، میخ در بود / تو ای قاتل مرا کشتی نگفتی / علی یک عمر غمخوار بشر بود / زدی شمشیر بر فرق امامی / که حتی مهربانتر از پدر بود...

نحوه استخدام معلمان حق‌التدریس تصویب شد

افرادی که از سال ۱۳۷۹ به بعد به ‌صورت حق‌التدریس و یا از طریق شرکت‌های خدماتی با وزارت آموزش و پرورش همکاری آموزشی داشته‌اند و یا در نهضت سوادآموزی به صورت آموزشیار خدمت کرده‌اند و خدمت و همکاری آن‌ها مستمر نبوده، در صورت صدور مجوز استخدام در اولویت استخدام قرار می‌گیرند

کلیات این طرح با ۱۷۸ رأی موافق، ۴۷ رأی مخالف و ۱۴ رأی ممتنع به تصویب رسید.

متن زیر به عنوان ماده (۱۷) به قانون مذکور الحاق می‌شود:

ماده۱۷ـ افرادی که از سال ۱۳۷۹ به بعد به‌ صورت حق‌التدریس و یا از طریق شرکت‌های خدماتی با وزارت آموزش و پرورش همکاری آموزشی داشته‌اند و یا در نهضت سوادآموزی به صورت آموزشیار خدمت نموده‌اند و خدمت و همکاری آن‌ها مستمر نبوده است، در صورت صدور مجوز استخدام به روش زیر در اولویت استخدام قرار می‌گیرند:

الف) کسب حد نصاب لازم در آزمون استخدامی که توسط وزارت ‌آموزش و پرورش برگزار می‌شود؛‌ این حد نصاب توسط وزارت‌آموزش و پرورش تعیین می‌‌شود.

ب) در صورت کسب حد نصاب بند (الف) تا پنج ‌امتیاز به ازای هر سال خدمت آموزشی یا همکاری آموزشی در وزارت آموزش و پرورش یا نهضت سوادآموزی و حداکثر سی‌ امتیاز در صورت تأیید خدمت یا همکاری به تشخیص آموزش و پرورش محاسبه می‌شود.

ج) نتیجه آزمون استخدامی حداکثر هفتاد امتیاز است و حداکثر امتیاز به بالا‌ترین نمره در آزمون استخدامی تعلق می‌گیرد.

د) درصورت داشتن حدنصاب بند (الف) مجموع امتیازات بندهای (ب) و (ج) مبنای اولویت‌بندی برای استخدام افراد مذکور در این ماده است.

تبصره ۱ـ افرادی که سابقه همکاری براساس مفاد این ماده را با وزارت آموزش و پرورش ندارند نیز می‌توانند درصورت موافقت وزارت آموزش و پرورش در این آزمون شرکت کنند و تنها امتیاز مندرج در بند (ج) را بنا بر نمره علمی کسب شده أخذ می‌نمایند.

تبصره ۲ـ وزارت آموزش و پرورش می‌تواند استخدام معلمان موضوع این ماده را براساس نیاز خود با اعمال سهمیه جنسیت و یا سهمیه برای استان‌ها و یا رشته‌های مورد نیاز در اولویت قرار دهد.

تبصره۳ـ افرادی که بنا بر این ماده به استخدام درمی‌آیند، باید فقط در‌‌ همان رشته و مقطعی که آزمون داده‌اند خدمت کنند.

تبصره ۴ـ در صورتی به خدمت آموزشی یا همکاری آموزشی مندرج در این ماده امتیاز تعلق می‌گیرد که حداقل دوازده ساعت تدریس در هفته و به‌طور کامل در یک‌ سال تحصیلی به تأیید وزارت آموزش و پرورش انجام گرفته باشد.

تبصره ۵ ـ وزارت آموزش و پرورش از افرادی که حدنصاب بند (الف) را کسب نکرده و یا در آزمون شرکت نکرده‌اند، نمی‌تواند در امور آموزشی استفاده نماید و باید به خدمت آموزشی یا همکاری آموزشی آن‌ها خاتمه دهد. شرکت این افراد در آزمون‌های استخدامی بعدی بلامانع است.

تبصره ۶ ـ وزارت آموزش و پرورش در صورت نیاز می‌تواند افرادی را که از طریق شرکت‌های خدماتی در سال ۱۳۸۹ ـ ۱۳۸۸ با آموزش و پرورش همکاری داشته‌اند درصورت داشتن صلاحیت عمومی و کسب حداقل نصاب علمی مندرج در بند (الف) به ‌صورت حق‌التدریس در رشته‌ها و مناطق مورد نیاز خود استفاده نماید.

تبصره ۷ـ وزارت آموزش و پرورش موظف است حداکثر ظرف شش‌ ماه پس از تصویب این قانون نسبت به برگزاری نخستین آزمون استخدامی اقدام نماید.

رانت بازار ارز به جیب چه کسانی می‌رود؟


قیمت غیر واقعی ارز در دو سال گذشته و تلاطم‌های غیر معمول و بیرون از مبانی تئوریک اقتصادی، موضوع آشکاری است.

به گزارش «تابناک»، دکتر مؤید حسینی صدر با بیان این مطلب گفت: در سال ۸۹ بسیاری از کار‌شناسان بر این باور بودند که باید بهای واقعی ارز، دست‌کم ۱۴۰۰ تومان باشد و در سال ۹۰ این قیمت ۱۶۰۰ تومان ارزیابی می‌شد. در سال ۹۱ نیز با توجه به ارزش برابری کالاهای مشخص و معیار، در برابر ریال و دلار، بدون احتساب حباب قیمتی و بدون لحاظ کردن شرایط خاص، به نظر می‌رسد این قیمت در حدود ۱۶۰۰ تا ۱۸۰۰ تومان باشد.

بنا بر این گزارش، این عضو شاخص کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی، با اشاره به برخی رانت‌های ایجاد شده در بازار ارز اظهار داشت: چند نرخی شدن ارز، آسیب‌های بسیاری به منابع مالی کشور زده و موجب سوءاستفاده‌های کلانی شده است. وقتی بهای ارز پایین است، تولید کننده داخلی، نمی‌تواند رقابت کند. دولت با این استدلال که با افزایش قیمت ارز، نرخ تورم بالا خواهد رفت و ارزش پول ملی کاهش می‌یابد، در برابر آزاد کردن نرخ ارز مقاومت کرده است، در حالی که این مقاومت هیچ تأثیری نداشته است.
متأسفانه تدوام تأکید دولت بر این استدلال، موجب شده است تا از یک سو مردم کالاهای وارداتی را به بهای ارز آزاد بخرند و از سوی دیگر، وارد کننده و برخی متخلفین سیستم بانکی با ایجاد زنجیره‌ای مافیایی، همه منافع ارز دولتی و آزاد را به یغما می‌برند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه مردم ارزش ریال را نه با قیمت دلار دولتی، که با قیمت دلار آزاد می‌سنجند، تأکید کرد: تورم موجود نیز مستقل از قیمت دولتی دلار راه خود را پشت سر می‌گذارد؛ بنابراین، اهدافی که به بهانه آن قیمت دلار را به صورت کذایی و غیرواقعی پایین نگه داشته‌اند، محقق نشده، ولی ستمی بزرگ در حق مردم و تولیدکنندگان شده است، زیرا از یک طرف افرادی که با ارز ۱۲۲۶ تومانی کالا وارد می‌کنند، کالای خود را با‌‌ همان نرخ بازار آزاد ۱۹۰۰ تا ۲۰۰۰ تومانی می‌فروشند؛ امری که متأسفانه در همه کالا‌ها به همین منوال است (برای نمونه، فردی دو روز مانده به توقف عرضه دلار دولتی به فولاد،‌ تناژ بسیار بالایی فولاد با ارز دولتی سفارش داده) و این در حالی است که همین کالا را با نرخ ارز آزاد به بازار عرضه می‌کند و از سوی دیگر، میلیارد‌ها دلار ارز به قیمت دولتی به نام تولیدکننده و واردکننده در اختیار مافیای ارز قرار گرفته است.

نماینده مرم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه وجود دو یا چند نرخ متفاوت برای یک کالا، عملا باعث ایجاد فضایی برای سوءاستفاده‌های مالی می‌شود، اظهار داشت: متأسفانه، در یکی دو سال اخیر که تفاوت چشمگیری بین دلار بازار آزاد و نرخ بانکی بوده، سوءاستفاده‌های بسیاری در این حوزه شده است و همه کالاهای وارداتی با قیمت دلار آزاد به فروش می‌رسند. این هزینه از جیب مردم تامین و فشار آن به مردم وارد شده است.

سخنگوی فراکسیون نخبگان مجلس در ادامه افزود: به دولت و شخص رئیس جمهور توصیه می‌کنم که از کار‌شناسان مستقل مشاوره بگیرد، چرا که شرایط بد‌تر از این نمی‌شود. قیمت‌ها بالاست، کالاهای عمومی یافت نمی‌شود،‌ ارز به عاملی برای سوءاستفاده تبدیل شده و فساد مالی گسترده‌ای در این حوزه وجود دارد.

حسینی در ادامه اظهار داشت: ارز باید به قیمت آزاد و از طریق سیستم بورس فروخته و نرخ آزاد برای آن تعیین شود. قیمت ارز مسافرتی باید نزدیک ۱۸۰۰ تا ۱۹۰۰ تعیین شود و افرادی که نیاز به ارز بیشتری دارند، باید نیاز خود را از بازار بورس تأمین کنند؛ قیمت ارز برای این افراد از طریق عرضه و تقاضا معین شود. در اینجا باید گفت، کسانی که ارز اندوخته‌‌‌اند، ممکن است دلار‌ها را به بازار سرازیر کنند و با این کار، توازن ایجاد شده و جلوی سوءاستفاده‌ها گرفته شود.

وی با تأکید بر اینکه منافع ارز ارزان به جیب عده‌ای خاص می‌رود، خاطرنشان کرد: برای ۹۰ درصد مردم قیمت ارز اهمیت بسیاری ندارد، ولی تأثیر مستقیم بر زندگی آن‌ها دارد؛ اما عرضه ارز دولتی سودی برای آنها نخواهد داشت؛ بنابراین، از رئیس جمهور می‌خواهیم در شرایطی که کمبود منابع ارزی داریم، سریع جلوی عرضه ارز دولتی را بگیرد و بهای ارز شناور را در دستور کار سیستم اقتصادی کشور گذارد و بنا بر عرضه و تقاضای بازار باشد. این به عدالت نزدیک‌تر است و جلوی سوء‌استفاده‌ها را می‌گیرد و می‌تواند منابع مالی دولت را تقویت کند.

حسینی با بیان اینکه راه حمایت از تولید، عرضه ارز ارزان نیست، گفت: مگر هم‌اکنون ارز عادلانه توزیع می‌شود؟ دولت می‌گفت که می‌خواهد یارانه شیر را به مردم بدهد تا خودشان مدیریت کنند؛ همین استدلال را نیز درباره ارز انجام دهد و بگوید به تولیدکننده ارز نمی‌دهد و به جای آن یارانه‌ای که بنا بر قانون حق بخش تولید است، بپردازد. چند نرخی بودن ارز باعث اخلال در بازار ارز خواهد بود و ما را به اقتصاد رانتی و یارانه‌ای خواهد رساند و از اهدافی همانند هدفمندی یارانه‌ها و... که پس از انقلاب داشته‌ایم، دور خواهد کرد. هر لحظه دیرکرد در این زمینه، به زیان کشور بوده و بهتر است دولت از همین امروز قیمت ارز را تک نرخی، ارز دولتی را حذف و سیستم ارز شناور را اجرا کند.

اصلاح قانون انتخابات ضرورت امروز جامعه است


قانون انتخابات از شرایط کاندیدا‌ها گرفته تا نحوه‌‌اجرا،نظارت،بررسي صلاحيت‌ها،نحوه رای گیری، چگونگی شمارش آرا ،جمع بندی نتیجه و اعلام آرا و رسيدگي به شكايات به یک بازنگری اساسی نیاز دارد.


ایلنا: عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح قانون انتخابات به دلیل اینکه پس از گذشت ۳۳ سال اکنون کهنه و قدیمی است و معايب و نقاط ضعف آن نيز آشكار شده است باید در مقطع کنونی اصلاح و تغییر یابد.
موید حسینی صدر در گفتگو با خبرنگار ایلنا در رابطه با اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری گفت: قانون انتخابات از شرایط کاندیدا‌ها گرفته تا نحوه اجرا،نظارت،بررسي صلاحيت‌ها،نحوه رای گیری، چگونگی شمارش آرا ،جمع بندی نتیجه و اعلام آرا و رسيدگي به شكايات به یک بازنگری اساسی نیاز دارد.
نماینده خوی در بهارستان افزود: اصولگرایان با ورود در انتخابات مجلس شورای اسلامی نشان دادند که نمی‌توانند به وحدت دست یابند و قطعا نیز درانتخابات ریاست جمهوری تحت عناوین مختلف حداقل دو یا سه کاندیدا وارد عرصه انتخابات خواهند شد که در جزئیات با هم تفاوت دارند و رفتارشان هم باهم متفاوت است.
وی گفت: اصولگرایان در قالب طیف‌هایی همچون جریان قالیباف، محسن رضایی، و طیف‌های فکری همانند ولایتی جلیلی و متکی وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری می‌شوند.

وی در پایان اظهار داشت: به احتمال زیاداصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری نخواهند توانست با یک اتحاد و وحدت وارد عرصه شوند.

تذکرات شفاهی در صحن علنی

دکتر موید حسینی صدر در تذکر شفاهی:

جاده خاکی مرز رازی آبروی کشور را به خطر می‌اندازد

نماینده مردم خوی و چایپاره با بیان اینکه جاده مرز رازی در آذربایجانغربی همچنان خاکی است گفت: خاکی بودن جاده یک مرز بین المللی به حیثیت کشور لطمه میزند.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، موید حسینی صدر در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۱۱ مرداد) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: مسافرانی که از کشور ترکیه و از طریق مرز رازی وارد خاک ایران می شوند با یک جاده خاکی روبه رو می شوند که برای آنان بسیار تعجب برانگیز است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه افزود: خاکی بودن یک جاده بین المللی در جمهوری اسلامی ایران واقعا تبعیض آمیز بوده و خلاف اصل ۵۰ قانون اساسی است و از همین رو از رئیس جمهور می خواهم که علت یابی کند به چه دلیل از صورتجلسه اتمام سه ماهه  این جاده حذف شده است. وزیر راه و شهرسازی باید فوری به موضوع رسیدگی کند.

وی تصریح کرد: بسته نگه داشتن مرز رازی ستم و خیانت به کل کشور و به خصوص مردم غیور و آگاه آذربایجان است.

حسینی صدر با اشاره به تصویب بودجه از سوی مجلس برای بیمارستان آیت الله خویی گفت: به رغم گذشت یک و نیم سال از این مصوبه و تخصیص بودجه هنوز کار عملیاتی آن آغاز نشده و این در حالی است که  بیمارستان خوی عمر ۹۳ ساله داشته و کاملا فرسوده است.

این نماینده مجلس نهم با اشاره به بروز سیل در شهرستان های خوی و چایپاره اظهار داشت: به رغم گذشت ۲۵ روز از وقوع این سیل و با وجود نامه نگاری های فراوان همچنان برخی از روستاها از آب شرب محروم هستند و هنوز هیچ اقدام موثری از سوی مسوولان انجام نشده است.

دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر شفاهی موید حسینی صدر گفت: از وزیر راه و شهرسازی می خواهیم که در مورد مرز رازی و جاده آن که جنبه حیثیتی دارد توجه بیشتری معطوف کرده و از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز می خواهیم در مورد احداث بیمارستان آیت الله خویی اقدام کند./

افزایش حقوق‌ کارمندان با تورم متناسب نیست

با توجه به افزایش قیمت‌ها؛
افزایش حقوق‌ کارمندان با تورم متناسب نیست
متأسفانه بهای کالاهای اساسی و رشد تورم در سال جاری رضایت بخش نیست.

بنا به گزارش «تابناک»،دکتر مؤید حسینی صدر ضمن بیان این مطلب گفت: چند قلم کالا هست که در همه کشور‌ها یارانه‌ای عرضه می‌شود، چرا که با سلامتی مردم مربوط است. در مورد نان باید گفت که همه می‌دانند و دولت نیز بهتر از همه می‌داند که نان، خوراک قشر مستضعف جامعه و خوراک اصلی مردم است.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه گفت: گران کردن بهای نان کار نادرستی است و نمایندگان به شدت به این موضوع معترضند و از سوی دیگر، درآمدی هم نصیب دولت نمی‌شود و مشخص نیست، با چه استدلالی تصمیم به افزایش قیمت نان گرفته‌اند!

این استاد دانشگاه با بیان اینکه بحث دیگر مربوط به لبنیات است، خاطرنشان کرد: واقعیت این است که فساد مالی و رانت‌هایی که در بازار ارز، در مزایده‌ها و مناقصه‌ها و قراردادهای بزرگ وجود دارد، فوق‌العاده بالاست. برخی استدلال می‌کنند که تفاوت بهای شیر یارانه‌ای و غیر یارانه‌ای مورد سوءاستفاده برخی افراد قرار می‌گرفت که استدلال اشتباهی است؛ باید نظارت را تقویت می‌کردند. افزایش بهای شیر و لبنیات به سلامت جامعه و اقشار محروم آسیب می‌زند؛ مردم به اندازه کافی فشار و گرانی را تحمل می‌کنند.

وی با اشاره به افزایش هزینه‌های خدمات دولتی، اظهار داشت: نیز جای سؤال دارد که متأسفانه، مجلس نیز گا‌ه تصمیمیات نادرستی می‌گیرد. باید قیمت‌ها را کنترل کرد. قیمت‌ها در حالت بحرانی است و مردم تحمل این فشار‌ها را ندارند. زمانی برخی به آقای احمدی‌نژاد می‌گفتند که اقدامات و تصمیمات وی، تورم صد درصدی به دنبال خواهد داشت و اکنون می‌بینیم که این اتفاق رخ داده است؛ مرغی که ۲۴۰۰ تومان بود ۷۰۰۰ تومان شده است! 

صدر درباره میزان افزایش حقوق کارمندان و کارگران در مقایسه با نرخ تورم گفت: این میزان افزایش عادلانه نیست. کارمندان به شدت در تنگنا هستند. مشکل بزرگتر درباره افرادی است که حقوق بگیر نیستند؛ همچنین افرادی که بیکارند. میزان بیکاری به شدت بالاست و این وضعیت گرانی و مشکلات مسکن در تاریخ پس از انقلاب سابقه ندارد.

شهید بهشتی از استوانه های اصلی انقلاب اسلامی

نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره شهادت آیت الله بهشتی و بزرگداشت هفته قوه قضاییه گفت : با قاطعیت می توان گفت كه ایت الله شهید دكتر بهشتی بازوی تنومند امام و از ستون های استوار انقلاب اسلامی بود.

موید حسینی صدر در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه افزود : این عالم بزرگوار از نظریه پردازان انقلاب اسلامی و از شاخص ترین افرادی بود كه اندیشه های رهبر كبیر انقلاب و بنیان گذار جمهوری اسلامی را به درستی تببین و عنلیاتی كرد.

وی اظهار داشت : ایشان با تسلط بر زبانهای مختلف و تبحر در علوم اسلامی تحولی نوین در عرصه حوزه و دانشگاه بوجود آورد و توانست دیوارهای بلند بدبینی راكه بین حوزه و دانشگاه توسط دشمنان پی ریزی شده بود از میان بردارد .

نماینده مردم خوی ادامه داد: شهید بهشتی توانست پیوندی عمیق بین حوزه و دانشگاه ایجاد كرده و هر دو نهاد آموزشی معتبر را دریك صف متحد برای ددفاع از ارزش های اسلامی قرار دهد

وی خاطرنشان كرد : فكر پویا و اندیشه های بلند او موجب نگرانی دشمنان داخلی و خارجی شد به همین خاطر نوك پیكان دشمن او را نشانه گرفت تا شاید به اهداف خود دست یابد .

صدر افزود : دشمنان تصور می كردند با ترور نخبگان انقلاب، جمهوری اسلامی با شكست مواجه خواهد شد غافل از اینكه با شهید شدن این عالم بزرگوار و یارانش تحول بزرگ دیگری در جامعه اسلامی ایجاد شده و بیش از هر زمان دیگری چهره پلید منافقین و كج اندیشان بد فهم به ملت ایران آشكار شد.

نماینده مجلس اظهار داشت : آنچه كه امروز بنام بیداری اسلامی در كشورهای اسلامی مشاهده می شود نتیجه افكار و اندیشه های آن شهید بزرگوار و دیگر شهدای انقلاب اسلامی است، امروز صدای انقلاب اسلامی تمامی ملتهای مظلوم را به حركت در آورده و می رود نظم توینی را در جهان ایجاد كند./س

به کجا چنین شتابان؟

به کجا چنین شتابان؟
گون از نسیم پرسید
دل من گرفته زینجا , هوس سفر نداری؟
ز غبار این بیابان؟
همه آرزویم اما.... چه کنم که بسته پایم....
به کجا چنین شتابان؟
به هر آن کجا که باشد بجز این سرا سرایم

سفرت به خیر اما تو و دوستی خدا را
چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی
به شکوفه ها به باران
برسان سلام ما را

دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی

خانه دوست

من دلم می‌خواهد
خانه‌ای داشته باشم پر دوست

کنج هر دیوارش
دوستهایم بنشینند آرام
گل بگو گل بشنو

هرکسی می‌خواهد
وارد خانه پر عشق و صفایم گردد

یک سبد بوی گل سرخ
به من هدیه کند

شرط وارد گشتن
شست و شوی دلهاست

شرط آن داشتن
یک دل بی‌رنگ و ریاست

بر درش برگ گلی می‌کوبم
روی آن با قلم سبز بهار

می‌نویسم ای یار
خانه‌ی ما اینجاست

تا که سهراب نپرسد دگر
خانه دوست کجاست؟


پارتی‌بازی درارائه تسهیلات ممنوع

 

موید حسینی‌صدر در واکنش به احتمال بیکاری حدود ۷۰۰ هزار نفر از پرسنل شاغل در صنعت خودرو و قطعه کشور به علت تاخیر در پرداخت تسهیلات دو هزار میلیارد تومانی مصوب دولت، تأکید کرد: حمایت از صنعت خودروی کشور در شرایط کنونی از ضروریات به شمار می‌آید.

به گزارش خانه ملت نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی افزود: پس از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها تولید و به تبع آن خودروسازان با مشکلاتی مواجه شدند که پرداخت تسهیلات به صنعت خودروسازی دور از انتظار نبود.

وی با تأکید بر اینکه تسهیلات پرداختی به خودروسازان باید ضابطه‌مند باشد، تصریح کرد: تسهیلات میلیاردی نباید مختص دو شرکت خودروسازی ایران‌خودرو و سایپا باشد.

حسینی صدر با بیان اینکه صنعت خودرو به دلیل ظرفیت اشتغال بالایش دارای اهمیت است، ادامه داد: پرداخت نشدن تسهیلات به خودروسازان موجب بیکاری هزاران نفر می‌شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از پیگیری‌های کمیسیون متبوعش در این باره خبر داد و گفت: موضوع پرداخت تسهیلات دو هزار میلیارد تومانی در کمیسیون صنایع و معادن مطرح شده است و کمیسیون برای نظارت دقیق‌تر در خصوص تخصیص این تسهیلات برنامه دارد.

با وجود اینکه حدود ۴۰ روز پیش کارگروه حمایت از تولید پرداخت تصویب اعطای تسهیلات دو هزار میلیارد تومانی را گذاراند اما عضو هیات مدیره انجمن قطعه‌سازان ایران گفته است که ۴۰ درصد خودروسازان تعدیل نیرو را در دستور کار خود داشته‌اند و نسبت به بیکاری حدود ۷۰۰ هزار نفر پرسنل شاغل در صنعت خودرو و قطعه کشور در صورت تاخیر بیشتر در پرداخت تسهیلات مصوب این بخش هشدار داد./

اقدامات نمادین تأثیری در کاهش گردوغبار ندارد

اجتماعی - ۰۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۷
حسینی‌صدر با اشاره به طرح شکایت از کشورها به‌علت کنترل نکردن ریزگردها:

اقدامات نمادین تأثیری در کاهش گردوغبار ندارد

سخنگوی فراکسیون محیط‌‌زیست و توسعه پایدار مجلس٬ با اشاره بر الزام وزارت خارجه برای شکایت از کشورهای همسایه به‌علت همکاری نکردن درباره کنترل پدیده ریزگردها٬ گفت: مسئولان کشور نباید به دنبال اقدامات نمادین باشند؛ بلکه به سمت اجرای طرح‌های تأثیرگذار حرکت کنند.

مؤید حسینی‌صدر در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت٬ با اشاره به نشست هفته گذشته اعضای فراکسیون محیط‌زیست و توسعه پایدار مجلس با معاونان سازمان حفاظت ازمحیط‌زیست٬ اعلام کرد: در این نشست، موضوعات و مشکلات پیرامون محیطزیست کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی٬ با بیان اینکه در آخرین نشست فراکسیون محیط‌زیست و توسعه پایدار مجلس چهار محور مورد بررسی قرار گرفت٬ تصریح کرد: موضوع آلودگی هوا و راه‌های پاکسازی و سالم‌سازی هوای کلانشهرها٬ کمبود آب و خشکسالی پیرامون دریاچه و رودخانه‌های کشور٬ توسعه متوازن و پایدار در حوزه صنایع و کارخانه‌های خودروسازی، تنوع زیستی و حفظ گونه‌های زیستی از مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست فراکسیون به‌شمار می‌آید.

وی با اشاره به تدوین طرحی از سوی نمایندگان مبنی‌بر الزام وزارت خارجه برای شکایت از کشورهای همسایه به‌علت همکاری نکردن درباره کنترل پدیده ریزگردها٬ افزود: مسئولان کشور نباید به دنبال اقدامات نمادین باشند؛ بلکه باید به سمت اجرای طرح‌های تأثیرگذار حرکت کنند.

این نماینده مجلس نهم٬ با بیان اینکه کاهش پدیده ریزگردها تنها در غالب همکاری بین کشورهای همسایه توصیه می‌شود٬ یاد‌آور شد: به‌طور حتم مسائل حقوقی و شکایت، نتیجه مناسبی برای حل ریزگردها ندارد.

حسینی‌صدر با تأکید بر حل مشکل دریاچه ارومیه به صورت واقع‌بینانه و کارشناسی٬ افزود: هم‌اکنون برخی از کشورهای منطقه‌ای و قاره‌ای برای نجات دریاچه ارومیه و انجام سرمایه‌گذاری اعلام آمادگی کردند٬ به طور مثال کشور چین برای انتقال آب دریای خزر به دریاچه ارومیه اظهار علاقه کرده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس٬ از نشست فراکسیون محیط‌زیست و توسعه پایدار مجلس با حضور محمدی‌زاده رئیس سازمان حفاظت از محیط‌زیست خبر داد و گفت:  به‌طور حتم در این نشست موضوعات پیرامون محیط‌زیست کشور مطرح و راه‌حل‌های مناسبی برای آن اتخاذ می‌شود./

طرح لغو قانون تنظیم خانواده با قید دو فوریت تقدیم هیات رییسه شد

دکتر موید حسینی صدر:

طرح لغو قانون تنظیم خانواده با قید دو فوریت تقدیم هیات رییسه شد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از تهیه طرح لغو قانون تنظیم خانواده خبر داد و گفت:با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در جلسه مشترک با مسئولان نظام و تاکید ایشان به بحث های مربوط به کنترل جمعیت واقتضای سال ۷۰ و افزایش جمعیت در این مقطع زمانی، طرح لغو تنظیم خانواده به هیات رئیسه تقدیم شد.

موید حسینی صدر در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، اظهار داشت: نمایندگان طرحی  که در مقابل قانون تنظیم خانواده مصوبه سال ۷۲ بود را به جهت لغو امضا کردند.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی از امضای این طرح از سوی ۱۰۰ نماینده مجلس خبر داد و گفت:این طرح با قید دو فوریت تحویل هیات رییسه مجلس شد و هدف این است که فرزند چهارم که از دریافت دفترچه بیمه محروم بودند بتوانند دفترچه بگیرند.

وی با بیان اینکه رویکرد کارشناسی مطرح است و نباید جلوی افزایش جمعیت را گرفت، افزود: درحال حاضر جمعیت کشور رو به پیری است و خروجی مدارس بیشتراز ورودی بوده به همین دلیل جمعیت کشور رو به فرسودگی و پیری می رود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن در مجلس شورای اسلامی  گفت: دربسیاری از کشورهای پیشرفته جمعیت را با قانون کنترل نمی کنند بلکه مردم هستند که خودشان کنترل می کنند به نحوی که افراد توانمند فرزندان بیشتری دارند اما افراد ضعیف زاد و ولد را کنترل می کنند. درکشور ما هم باید این گونه باشد که افراد متمول و کسانی که توانایی تامین امکانات خانواده هایشان را دارند تعداد فرزندانشان را افزایش دهند./

http://icana.ir/NewsPage.aspx?NewsID=202016

دولت در مورد معیشت مردم تدبیری فوری کند

دولت در مورد معیشت مردم تدبیری فوری کند

وقتی انحصار واردات داریم ، پس افزایش قیمت ها تعمدی است و ما به وزیر صنعت توصیه می کنیم انحصار را در بحث واردات بردارد تا مشکلات حل شود؛ زیرا تا مادامی که واردات منحصر است، وارد کنندگان قیمت اقلام را در دست دارند

موید حسینی صدر عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی  در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اعتدال ، گفت: در حال حاضر مردم توقع دارند دولت در جهت کنترل قیمت ها گام اساسی بر دارد ؛ در سالهایی که ما فقدان گرانی و تورم را داشتیم ، هر ساله دولت ها قبل ورود به ماه رمضان با تدابیری که می اندیشید سعی می کرد قیمت ها را در ماه رمضان کنترل کند و تدابیری برای کالاهای اساسی مثل مرغ ، لبنیات ، گوشت ، شکر و این قبیل مصارف داشته باشد.

عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه امسال از سوی دولت اتفاق متضاد هر ساله رخ داده و رفته رفته که به ماه رمضان نزدیک می شویم قیمت ها نیز سیر صعودی دارند ؛ از نان و لبنیات گرفته تا مابقی اقلام  افزایش می یلبند و این افزایش قیمت ها مطلقا به تحریم ربط ندارد و تنها ضعف عملکرد است ؛ ما اکیدا از دولت می خواهیم در شرایطی که نزدیک به ورود ماه مبارک هستیم و مشکلات مردم زیاد شده است ، تدبیری بیندیشد و این را در نظر بگیرد که امسال افزایش حقوقها هم اصلا متناسب با تورم در هیچ بخشی نبوده است ، پس حداقل انتظار مردم از دولت کنترل بازار است.

نماینده مردم خوی و چایپاره تصریح کرد: اکیدا به دولت توصیه می کنم در مورد خوراک و معیشت مردم تدبیری فوری کند.

وی گفت: در حال حاضر با این اوضاع اقتصادی در همسایگی کشور ما گوشت با همین قیمت دلار 2 هزارتومانی،  5 دلار یعنی ده هزار تومان است و قیمت مرغ 2500 تومان است ، چرا دولت سریعا در ماه مبارک کالایی که نمی تواند کنترل قیمت بر آن داشته باشد یا توان تامین کالایی را ندارد وارد نمی کند؟

حسینی صدر گفت: وقتی انحصار واردات داریم ، پس افزایش قیمت ها تعمدی است و ما به وزیر صنعت توصیه می کنیم انحصار را در بحث واردات بردارد تا مشکلات حل شود؛ زیرا تا مادامی که واردات منحصر است، وارد کنندگان قیمت اقلام را در دست دارند .

وی در خاتمه گفت: با شرایط فعلی به نظر می آید دولت برای فاز دوم هدفمندی هیچ اقدامی انجام ندهد و همان فاز اول را آسیب شناسی کند و ببیند کجا ناقص اجرا شده است وآسیب های  همان فاز اول را بر طرف کند .

نتوانسته‌ایم از ظرفیت صنعتی آذربایجان غربی بهره ببریم



موید حسینی‌صدر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: کمبود نقدینگی واحدهای صنعتی استان آذربایجان غربی و عدم توانایی اغلب این واحدها در تأمین مخارج واحدها سبب شده است تا بخش صنعت استان با چالش‌های متعددی روبرو شود.

وی با بیان اینکه در یک سال گذشته واحدهای صنعتی استان با مشکلات مالی زیادی دست به گریبان بودند، افزود: برای رفع این مشکلات نیاز به تسهیلات بانکی است ولی بازپرداخت این تسهیلات برای واحدهای صنعتی که دچار آسیب هستند عملاً مقدور نیست.

این مسئول با بیان اینکه در اجرای هدفمندسازی یارانه‌ها تعداد زیادی از واحدهای صنعتی که از نظر مالی قوی نبودند دچار آسیب شدند، خاطرنشان کرد: بهبود این وضعیت برای واحدهای صنعتی آسیب‌پذیر کار دشواری بوده و این امر سبب رکود بسیاری از این واحدها در استان آذربایجان غربی شده است.

حسینی‌صدر با تاکید بر حمایت بیشتر دولت از بخش صنعت استان، تصریح کرد: نتوانسته‌ایم از ظرفیت صنعتی موجود در استان به نحو مطلوبی بهره‌مند شویم.

وی با بیان اینکه نیاز است تا بخش صنعت استان را بیشتر از این ارتقا دهیم، افزود: توجه به طرح‌های صنعتی نیمه‌تمام و حمایت از طرح‌های در دست اجرا می‌تواند گام مهمی در راستای ارتقای سطح صنعتی استان باشد.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در سطح استان سرمایه‌گذاری قابل توجهی در بخش صنعت انجام نگرفته است و این موضوع به نوبه خود سبب شده تا صنعت استان از همان ابتدای شکل‌گیری با کمبود منابع مالی مواجه باشد.

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از صنعت استان در دست بخش خصوصی است، گفت: حرکت بخش خصوصی رضایت‌بخش است و بر اساس اصل 44 قانون اساسی نیز لازم است برخی امور به بخش خصوصی واگذار شود ولی نباید مسئولان چتر حمایتی خود را از روی بخش صنعت استان بردارند

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس: بیکاری یک تهدید جدی برای جوانان است

 
 

خبرگزاری فارس: نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی گفت: بیکاری به عنوان یک تهدید جدی علیه جوانان کشورمان مطرح است.

خبرگزاری فارس: بیکاری یک تهدید جدی برای جوانان است

موید حسینی‌صدر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خوی اظهار داشت: بیکاری و عدم‌وجود منبع درآمد امروز به عنوان یک چالش جدی فراروی جوانان قرار دارد که انتظار می‌‌رود برای رفع گام‌به‌گام این معضل به طور اساسی چاره‌اندیشی شود.

وی تصریح کرد: نرخ بیکاری در مناطق مختلف کشور بالاست و مردم اغلب استان‌ها با این معضل اساسی رو‌به‌رو هستند ولی این مشکل در استان ما به مراتب عمیق‌تر و محسوس‌تر است ازاین‌رو باید برای کاهش نرخ بیکاری همه آحاد جامعه تلاش کنند.

این مسئول با بیان اینکه آمارهای واقعی از میزان بیکاری با آمارهای اعلام شده از سوی دولت متفاوت است اظهار داشت: اعداد و ارقامی که دولتمردان از میزان جامعه بیکاران اعلام می‌کنند به مراتب کمتر از نرخ واقعی حاکم بر جامعه می‌باشد.

وی با بیان اینکه در کشور ما به ویژه در آذربایجان غربی ظرفیت‌های زیادی برای بهره‌برداری سپس برای اشتغال‌زایی وجود دارد ادامه داد: باید بعد از اینکه ظرفیت‌های موجود شناخته شد نسبت به بسترسازی مبادرت شود در نهایت فعالیت در چندین محور مختلف آغاز شود تا امکان اشتغال و ارتزاق برای جوانان به شکل مطلوب فراهم گردد.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس اظهار داشت: باید از ظرفیت مرزی بودن استان به شکل مناسب بهره‌برداری کنیم به طوری که باید از طریق توسعه و تجهیز پایانه‌های مرزی، بازارچه‌های مرزی و ... زمینه را برای اشتغال جوانان در مناطق مرزی فراهم کرد.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس: کارت تردد برای مرزنشینان صادر شود

 

خبرگزاری فارس: نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس گفت: باید برای صدور کارت تردد به مرزنشینان اهتمام شود.

خبرگزاری فارس: کارت تردد برای مرزنشینان صادر شود

موید حسینی‌صدر امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: باید مسئولان در راستای صدور کارت تردد به مردم مناطق مرزی اقدام کنند تا آنها با سهولت بیشتر و بدون گذرنامه از مرزها رفت و آمد کنند پس با توجه به نتایج مثبت آن انتظار می‌رود برای عملی کردن این موضوع اهتمام شود.

وی تصریح کرد: این انتظار از مسئولان امر وجود دارد در راستای تسهیل‌سازی موضوع رفت و آمد افراد مرزنشین مقدمات لازم فراهم کنند زیرا بدون تردید عملی شدن این مسئله در رونق پیدا کردن فعالیت اقتصادی و تجاری خانواده‌های مرزی تاثیر بسزایی خواهد داشت.

این مسئول خاطرنشان کرد: صدور کارت تردد به نوعی حمایت از خانواده‌های ساکن در مناطق مرزی استان نیز قلمداد می‌گردد از این رو امید است نسبت به محقق کردن این خواسته اهتمام گردد و افراد واجدالشرایط ساکن در خوی نیز از این مزیت بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه رسمی شدن مرز رازی ـ کاپی‌کوی برای منطقه شمال غرب کشور به ویژه آذربایجان غربی یک توفیق بی‌نظیر قلمداد می‌شود بیان داشت: در این مرز امکان ایجاد فرصت‌های شغلی بی‌نظیر برای اقشار مختلف جامعه در حوزه‌های گوناگون وجود خواهد شد.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: چنانچه همه این ظرفیت‌ها مورد توجه قرار بگیرد به زودی از ثمره‌های آن خانواده‌های ساکن در منطقه بهره خواهند برد ولی برای رونق گرفتن بیش از بیش این مرز باید بعضی مسائل مانند برخورد مناسب با مسافران، جذب بعضی سخت‌گیری‌‌ها هنگام بازرسی و ایجاد پنجره واحد تجاری مورد توجه قرار بگیرد.